Julegavetips: Claus Dalbys deilige hagebøker

Akkurat tilbake fra en hyggelig kveld med Claus Dalby som er i Oslo nå for å promotere sin nye bok, også fikk jeg lyst til å minne alle på at hagebøker er geniale julegaver!

Claus er meget dyktig til å lage inspirerende bøker som har noe for alle. Både de hardbarkede hagegale, og de som ikke er så opptatt av å lage egen hage, men som har glede av å se andres. Jeg er spesielt begeistret for Dalbys nyeste bok Vis meg ditt drivhus, les omtale av den her. Super som julegave til de hageinteresserte og til de som drømmer om en vakker utestue.

Claus Dalby har også skrevet andre hagebøker, de kan du finne omtale av på hans forlag Klematis.

Bøkene kjøper du hos Adlibris, der er bøkene rimelige og de tar ikke betalt for frakt.

Har du lyst på enda flere tips til hagebøker som kan være gode julegaver så skrev jeg en post i fjor med bokanbefalinger som er like aktuelt i år. Har du lyst på andre julegavetips så har jeg visst skrevet endel slike i det siste, du finner de under stikkordet julegavetips.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Tusen takk for lenker og julegavetips. Jeg traff Claus Dalby i sommer da han fotograferte et drivhus på Sørumsand. Et utrolig inspirernde møte. Så jeg kan godt tenke meg at du har hatt en veldig hyggelig møte. Ha det godt! Hilsen Anne

  2. Han er en usedvanlig trivelig fyr rett og slett 🙂 Så koselig at du fikk treffe han på Sørumsand da, jeg har ikke fått med meg at det er med et hus derifra, nå får jeg lese litt nøyere skjønner jeg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her