Julegavetips: Burgon and Balls koselige og praktiske redskap mm

Ikke helt ferdig med julepresangene enda? Eller kanskje du tenker at nissen trenger noen hint om hva du selv kunne ønske deg? I dag deler jeg noen av mine favoritter fra den erkeengelske Burgon and Ball, som har både redskap og dill – alt med sjarme og kvalitet.

I dag deler jeg seks av mine favoritter, dette er mye mer å ta av blant annet endel lekre ting i emalje.

Og gratulerer folkens, det ble nok et dårlig interiørbilde på dere…;) Årets nyttårsforesett er så absolutt å lære meg å gode bilder inne!

Sophie Conran Håndspade/ Trowel: Snedig liten spade. Jeg har ikke mindre enn fire ulike småspader og dette er favoritten. Den har en smart liten oppkanten bak som gjør at jorda ikke så lett ramler av når du spar!

Japansk hakke/ Japanese Razor Hoe: Genial lukedingst! Vi har heldigvis ikke mye ugress, men litt blir det og denne er i flittig bruk. Glir lett gjennom jorden.

Staudespade/ Perennial spade: Spaden du ikke direkte trenger, men kommer til å elske om du ofte deler stauder. Den har en halvmåneformet helt flatt blad festet til et kort-langt skaft (se bilde nederst). Ettersom spaden er ganske liten får du maks kontroll og kan lett dele en staude uten å gjøre stor skade. Langskafta håndverktøy er forresten geniale greier om du som meg foretrekker å gjøre hagearbeidet på knærne/rumpa, B&B har en hel serie.

Kneelo: Sitte og knelepute for alle som har beinete rumpe eller som ikke liker stein i kneskåla. Liten og nett, lett og myk. Er laget i memory foam som former seg etter knærne eller stussen.

Hagehanske/ Soft Touch Gardening Glove: Hagehanskene som fikk meg omvent til å bruke hagehansker! Sitter overraskende godt på handa og selv om de er nokså tykke så er det fortsatt god mobilitet i hendene. Akkurat disse har jeg fått av agenturet (alt annet har jeg kjøpt), og jeg var meget overrasket over hvor gode de er på!

Kurv mellomstor/ Trug medium: Finfin liten kurv i tre. Jeg brukte min i hele sommer, både for å høste grønnsaker og frakte redskap. Til neste sommer tenker jeg en kjøper en til 🙂

Hvor handle:
– Her finner du en liste over ulike butikker som fører Burgon and Ball i Norge. Er det ingen nær deg som fører merket? Fortell din lokale butikk at du skulle ønske de hadde denne type ting, uten tips får du ingen bedring i vareutvalg!
– Du kan også handle direkte i agenturets nettbutikk. Tips: om du leter etter noe konkret så har nettsiden deres et søkefelt oppe i høyre hjørne.

Bildene er klikkbare:
Sophie-Conran-Trowel-2 burgon-ball-japanese-razor-hoe-493-p GTB-SPSRHS-large_large
BURGON-KNEELO-KNEELER-Euc-enlarged Gold-Leaf-Soft-Touch-Glove-Gardenista GTT-TRM-Trug-Med-LARGE_large

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Så flotte ting! Spesielt den kurven, den kan jo brukes til så mye! Takk igjen for inspirasjon og ute og inne-glede!! Dagen er ikke komplett uten et besøk innom moseplassen og på facebook :O)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her