Vaser: Boblen i perfekte julefargetoner!

Jeg vil tro de fleste av de norske leserene kjenner til Finn Schjølls vase boblen? Det er nå tre år siden den først ble lansert og siden har Magnor kommet med ulike fargevarianter og størrelser. I høst tok de tak i årets metall-trend, og lanserte Metallic og Glam, samt en telysestake.

Jeg liker godt Finn sine vaser på grunn av den praktiske kragen. Og, jeg liker faktisk godt at det er litt farge på glassvaser så en slipper at en masse rotete stilker får hovedfokus, du ser jo gjerne bukettene fra siden.

Vasen i bildet er Metallic kobber, telysestakene er Glam kobber og gull.
Og seee så fint lyset (og omgivelsene) reflekteres! Spesielt lekkert med gule skurebøtter som spretter frem som små juveler 😉 Nei- interiørfotograf er jeg så absolutt ikke….

boblen1

Vasene er på lån fra Magnor.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hehe, morsomt å se at flere bommer litt på interiørfoto. Vaskebøtter er det nok flere som har framme i disse tider. Bolblevasene er herlige. Min er i stadig bruk og forandrer seg svært ettersom hva man finner på 😀

  2. Men masse flott humor har du 🙂 , og hadde du ikke kommentert vaskebøtta hadde jeg ikke sett den. Kan det komme av at bøtta ikke har kommet fram her enda. Ikke er alle urtene på glass eller flasker heller, og jeg husker ikke om jeg har kjøpt alle presangene jeg lovet å kjøpe for svigermor. Støvet lever et lykkelig liv, og jeg digger boblevasene og vil helst ha dem. Lurer virkelig på om jeg egentlig har nok blomstervaser – disse er rålekre hmmmm – konklusjon : en dyktig interiørfotograf får folk til å få lyst til å kjøpe varen de presenterer – det funka på meg – altså er du en dyktig interiørfotograf 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her