Julegavetips: Flotte fuglematere

Lurer du på hva du skal gi en venn, søster, bestemor, barnebarn, kollega eller deg selv til jul? Hva med en fuglemater? Det er superhyggelig med liv i hagen, spesielt nå på vinteren. De aller fleste kan få fugler på besøk, og med en fin mater så blir det enda litt koseligere å spise frokost sammen med dem 🙂

 

1. Stor solsikkefrøholder fra Wildlife garden i svart eller hvit. Monteres på stang. Selges bla hos Solfang, og I Gros hage  (Genial mater. Jeg har denne, du kan se blogginnlegg her)

2. Fuglemater til å feste på vinduet. Jeg har testet den, den holdt seg fast på vinduet uten problem. hos Coolstuff (affiliate lenke)

3. Frost foringsautomat i tre, for å henge opp. Tre ulike størrelser. Selges hos Felleskjøpet. Jeg har håndtert en av modellene og den fremsto som både pen og praktisk.

4. Twilight solsikkefrømater, settes på stang. I akrylglass med lys slik at den lyser i mørket! Veldig kult. Modellen kom i 2013 og er forbedret i år. Har ikke funnet nettbutikk, men du finner forhandlerliste hos Nelson garden. (Jeg har materen, les om den her).

5. Terakottaurne-fuglemater for å henge på vegg, hos Hortensia

6. Engnes fuglematholder i metall til å henge. Selges hos Multitrend

7. Meisebolle-holder-stjerne til å henge. I svart og hvit. Selges hos I Gros hage.

8. Fuglebrett med kobbertak til å henge, hos I Gros hage

.

Du kan finne flere fuglematertips samlet under stikkordet Fuglemater.  Og om fuglematere ikke helt passer for deg eller mottaker – i begynnelsen av neste uke kommer jeg med en lang liste helt andre julegavetips for folk som liker hage!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei.
    Super blogg du har her.
    For meg ser det ut for å stå mellom 2 matere: enten Evo Solo sin store eller Twilight. Mitt spørsmål blir da; hvilken ville du valgt?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her