Ekornunger på puppejakt!

Husker dere Ingebjørg som ble døpt opp etter Facebook-følger nr 20.000? Nå har Ingebjørg tatt med seg barna sine til Moseplassen! To små krabater har hun, fine rabagaster som allerede er flinke solsikkefrøspisere.

Ekornmødre er pliktoppfyllende mødre som passer godt på barna. Hun dier de fra de er nyfødt til de er 8-12 uker gamle, med en gradvis avvenning til de må skaffe og spise all mat selv. Akkurat nå ser det ut til at Ingebjørg har bestemt at veslegutten fikk greie seg med solsikkefrøene, mens veslegutt nok hadde lyst på pupp…

Han prøvde seg flere ganger, og ble hver gang jaget vekk. Bildeserien her er fra et par slike forsøk. Fra ekornungen så lengtende ned fra furua til mor tilslutt gikk lei. Det skulle jo vært film, men dere får leve dere inn i bildene 🙂

ekornunge-mamma-5
Jeg bare sniiiker meg innpå her jeg!

 

ekornunge-mamma-4
Heeei? Kan jeg få pupp?

 

ekornunge-mamma-3
Ikke det nei, men om jeg prøver meg inn fra annen vinkel da?

 

ekornunge-mamma-2
Jammen, du flytta deg jo igjen jo, kanskje du ikke merker at jeg fester meg til puppen om jeg sniker meg opp bakenfra deg?

 

ekornunge-mamma-1
Ferska!

 

Og til slutt ble mor lei og sprang sin vei, med ekornungen halsende etter en meter bak…
Vil du lære mer om ekornunger så har jeg en fin faktapost her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her