Min nye superkomfortable hagestol!

Jeg har fått stolen av agenturet

Møt Felix, min nye hagelounge/lenestol!

Jeg er veldig opptatt av å ha det komfortabelt i hagen. Jeg sitter mye og forlanger at hagemøbler er både gode å sitte i, pene og se på og ikke genererer masse styr. Med at de ikke skal generere styr mener jeg at jeg foretrekker møbler som tåler norsk sommervær slik at en slipper å løpe rundt og samle inn sitteputer om det skulle komme en skur.

Jeg har allerede en flott sofagruppe, men har lenge lett etter en superkomfortabel sitte/liggestol, og i vinter fant jeg det på Interiørmessa. Da snublet jeg nemlig over denne hagestolen fra Trimm Copenhagen og ble øyeblikkelig begeistret. Jeg tok en prat med agenturet og vi ble enige om at Felix lounger og hans kompis puta skulle få flytte inn til meg.

trimm-copenhagen-2

Trimm Copenhagen er et dansk firma som har spesialisert seg på møbler som tåler et uteliv, og samtidig er pene nok til å brukes inne. Møblene består av et kvalitetsstoff med sakkosekk-innmat. Dette er dog absolutt ikke det minste likt en sakkosekk, eller fatboy, den er mye fastere enn det og dermed bedre å sitte i og enklere å komme opp fra.

Og ja, jeg liker godt å sitte i felix, den er strålende både til slaraffenliv og jobbing. Om jeg jobber fra den så må jeg ha en liten pute i nakken for å få støtte helt opp, men ellers så bare legger jeg hodet bakover og nyter livet i hagen 🙂

I følge produsent så skal møbelet kunne stå ute på terrassen hele sommeren gjennom. Felix er laget i  stoffet Sunbrella pluss som er laget for å tåle varig fukt uten å bli stygt og brukes blant annet til båter. Jeg kommer nok til å henge stolen og puta opp på veggen om det blir en to-ukers regnværsperiode sånn bare for å være sikker, men i utgangspunktet så skal det altså gå bra. Akkurat hvor lang tid stolen bruker på å tørke opp og være klar for bruk etter regn veit jeg ikke enda, det får jeg komme med en oppdatering på etter litt bruk.

trimm-copenhagen-1

Her kan du lese mer om Felix lounger og kompisen gulvputa, og om du ble nysgjerrig på de grå pottene på bildet så er også de fra Trimm, les om ulike typer softpots.
Prisene oppgitt i lenkene er for danske forhold, blir litt mer i Norge. Veiledende utsalgspris på Felix lounger er 2950kr.

Kommersielle forhold: Jeg har fått hagemøblene av Haze møbler/interiør som har agenturet. Pottene har jeg på lån. Jeg gjør kun slike avtaler på produkt jeg virkelig liker, og jeg står helt fritt i omtalen av produkt jeg får.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Den så bare herlig ut! Litt nysgjerrig på størrelse og vekt. Kan du anslå dimensjon og vekt for meg?

    • Hei. Jeg skal prøve å måle både vekto g størrelse i morgen jeg, men den veier nesten ikkenoe, Når det gjelder størrelsen, tja, jeg fikk stappet stolen og puta inn i baksetet på bilen, såvidt. hehe, tenker at stolen er 140 lang? om jeg gjetter vilt..

  2. For en komfortabel og innbydende sitteplass! 🙂 Fin farge også. Ser ut som du har det som plommet i egget der. Så koselig du har gjort det med kasser og planter. Flott! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her