Sommerbukett!

sommerbukett-2

Sommerlig og fresh bukett fra hagen med rød jonsokblom, diverse akeleier, marikåpe og hageutgaven av hundekjeks med navnsortsnavnet ‘Ravenswing’. Ravenswing har mørke blader og stilker og fortjener absolutt en egen bloggpost, snart!

Buketten er allerede gitt vekk så kjenner jeg meg selv rett så blir det mekket en til i dag, følg med på Instagram så dukker den nok opp der. Kan jo ikke gå inn i helgen uten blomster på bordet, iallefall ikke når hagen byr på gratis råvarer 😀

God helg!

sommerbukett-1

sommerbukett-collage
sommerbukett-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her