Førsteutkastet til Fuglefryd er her!

fuglefryd-utkast-1

Ohlala! Se her da, 150 A3 ark, som utgjør min nesten 300 sider lange bok. Guri så gøy det var å lese gjennom, virkelig artig at det begynner å bli noe som ligner på en bok. Denne uken som kommer skal nå brukes på siste runde med korrektur. Tekstfiksings tar redaktøren seg av, sånn i hovedsak. Men det jeg skal er å gjøre de endringer som kan gjøre boken bedre å lese. Dvs flytte litt rundt på bilder, flytte litt på tekst, fikse på bildetekster, og generelt passe på at boken flyter godt og er en fryd å lese.

Fuglefryd kommer i bokhyller nær deg sånn midt/slutt oktober. Vi har ikke satt konkret dato på det enda fordi jeg har vært så dårlig, men nå ser det ut til at vi greier å holde deadlinene våre, så da kommer det vel snart lanseringsdatoer og blaeksemplar, og lenke til forhåndsbestilling. For jeg håper jo at du vil kjøpe boken etterhvert 😉

Men først, siste deadline! Overvåket av grønnfink. – kvirrevitt!

gronnfink-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Så gøy.

    Så er det ofte sånn at uansett hvor mange ganger det er blitt lest korrektur og finpusset så dukker det opp noen troll i trykkingen som man først oppdager når boka er helt ferdig – som det bare er forfatteren som ser.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her