‘Touch of Red Buff’ – Årets flotteste ringblomst!

Ringblomst er ikke bare knallfarger og pang, de kan også være ganske sofistikerte. Bildene her viser ‘Touch of Red Buff’ som jeg sådde tidligere i våres og som er både spennende og vakker i sine ulike stadier.

ringblomst-Touch-of-red-buff-2

Jeg digger ringblomster fordi de er så enkle å dyrke og gir lang blomstring. Eneste er at du må husker på å fjerne avblomstrede blomster underveis, og så nye ringblomster hver vår. Jeg samler frø i hagen og sår nye hver vår, men de selvsår seg også. Dette er første gang jeg prøver akkurat denne, og jeg er superfornøyd!

Ja, to ting til som er bra med ringblomst: De er humlefavoritter, og de er spiselige 🙂

ringblomst-Touch-of-red-buff-5
ringblomst-Touch-of-red-buff-1
ringblomst-Touch-of-red-buff-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Du verden, så fin den var! Jeg har sådd de vanlige, gule og orange ringblomstene tidligere, men ikke i år. Må si jeg savner de litt, for det er som du sier, de er veldig lette å få til, og egner seg så godt til snitt. Må nok ha de igjen til neste år, og da vil jeg jammen prøve å få tak i frø til «Touch of Red Buff» også.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her