Vinn duggfriske krukker og glass!

Reklame

Husker du krukkene jeg viste frem for noen dager siden? Nå kan du vinne to krukker og fire glass i Kastehelmi-serien fra Iittala!

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar her eller på facebookposten!

Jeg har blitt veldig glad i krukkene mine og bruker de naturligvis med lokket på som krukker til oppbevaring eller for å skape høyder i arrangement. Men i tillegg er disse krukkene geniale som skåler, som vaser, og som her sammen med drikkeglassene som lysglass. Ja, det finnes jo faktisk telysglass i Kastehelmiserien også, men til utebruk er det praktisk med litt høyere vegger, som jo også har den fordelen at du får mer glass til å fange lyset i, altså mer stemning 🙂

kastehelmi-iittala-lys-2

Les mer om Kastehelmi serien på Iittalas nettside, og følg Iittala på Facebook for inspirerende glassdesign!

Og ikke glem å klikke deg over og legge igjen en kommentar i facebookposten på Moseplassens side for å vinne dine egne krukker og glass!

kastehelmi-iittala-lys-1

kastehelmi-iittala-lys-3

kastehelmi-iittala-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

20 KOMMENTARER

  1. Jeg skulle gjerne vært med, men har jo ikke facebook(og ønsker det jo heller ikke(tror jeg, da, blir ikke helt enig med meg selv, men, jo det er «nei»! Må si jeg føler litt for å skjerme meg mot å vite så mye om hva alle driver med til enhver tid, der er nok jeg litt rar..!!

    Men vakre er de, tittet på noen av dem på Norway Design forleden, etter inspirasjon fra deg:-) Morsomt at du evner å blåse liv i en gammel klassiker på denne måten:-)

    Hilsen Annette

  2. Dissa hadde passa enormt godt i » Nådekroken» ( utestova) vår. Byrjar å bli vakre forhold for lysbrenning nå når det mørknar før sengetid;)
    Takk igjen for super blogg! Er glad for alt du tek opp!klem Sol

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her