Tørk blomster! (for mat)

Inneholder sponsede produkt

Jeg digger ringblomster i bed, i bukett og på mat 🙂 Drysser gjerne en blomst utover salaten, mest fordi det ser pent ut, men også litt for smak. Jeg synes blomstene er best ferske, men ringblomster kan også tørkes og brukes i maten gjennom vinteren. Det er verdens enkleste ting å tørke ringblomst og andre blomsterblader, følg tipsene i denne bloggposten.

Jeg har såvidt kommet igang med årets innhøsting og lagrer de tørre kronbladene i en av de nye fine Iittalakrukkene mine. Synes du den var fin så kan du vinne dine egne, les mer her!

ringblomst-kastehelmi-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei. Takk for nyttig informasjon. Jeg vet innlegget er noen år gammelt, men ville bare legge til ett par ting : ikke kast blomsten når du har tatt av kronbladene. Tørk dem på 35-50 grader sammen med de andre og bruk dem til te, omslag, sår heling m.m
    Det står mye på nett om den.
    Ringblomst er en fantastisk plante med utrolig mange nyttige egenskaper

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her