Georgine og pasjonsblomstbukett

Jeg var hjemme hos mine foreldre i helgen, og når jeg kjørte inn på gården så møtte jeg min mor med armene bokstavelig talt fulle av georginer. Tre hardstappa bøtter fikk jeg med meg hjem, og dette er bare en av bukettene 🙂

Jeg er veldig glad i georginer, men har av ulike grunner ikke noen i hagen i år, så det er ekstra kjærkomment å få komme hjem og fråtse i min mors 🙂 Her har jeg satt de sammen med noen grener av pasjonsblomsten, det gav en fin variasjon til buketten/vasen.

Pst: Har du georginer? Da kanskje du har glede av georgine-oppbevarings-artikkelen min.

lilla-rosa-georgine-2

lilla-rosa-georgine

lilla-rosa-georgine-4

lilla-rosa-georgine-3

Vasen er designet av Finn Schjøll for Hadeland.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så fint! Kan se du har laget mye flott av din mors georginer. Min vase med de siste er inne,må vel gå til verks å få dem opp siden tempoet mitt er lavt pga.helsen. Har de samme dyp «rosalilla», som deg(merkelig farge som bare falt meg inn 🙂 men ikke fuchsiafarget h eller?,- og en gammel sort gule.Har gitt bort mange til stor glede for venner og naboer.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her