Klipp deg et edderkoppnett!

Halloween er en finfin anledning til å gjøre stas på hagevennen edderkoppen 🙂

Disse nettene er laget ved å brette og klippe papir, de store er laget med avispapir og en sprayboks!

Du bruker snøfnuggmetoden for å brette, og klipper så ut mønster. Følg veiledningen i videoen under for å få den fine seks-punkts bretten. Ser litt komplisert ut, men er veldig greit om du tar det skritt for skritt. (Og pst, fikk du lyst til å klippe snøfnugg i stedet så finner du masse klippetips her).

– De svarte edderkoppnettene er klippet i sort papir, og har fått litt glitterspray på
– De kobberfargede edderkoppnettene er klippet i avispapir, og så spraymalt med kobberspray
– Du kan også klippe i vanlig kopipapir

diy-edderkoppnett

Brett og klipp
Fold forsiktig ut
Stryk, legg ett papir over når du stryker
Spray, om du vil
Tape opp med dobbeltsidig tape

halloween-edderkoppnett

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips