På God morgen Norge, TV2, i morgen!

Heisann!
Fikk akkurat en telefon fra TV2 som lurte på om jeg kunne hjelpe de å fylle en hull som hadde oppstått i sendeplanen deres i morgen tidlig (dvs tirsdag). Og det kan jeg jo! Jeg foreslo en par tema jeg kunne gjennomføre med så kort planlegging, og vi landet på at jeg viser frem hvordan lage kranser med lyng! Det blir både kransen nedenfor som dere har sett meg lage før, og en litt annen variant.

Det er først en liten teaser på et minutt litt før halv ni, og så er hovedinnslaget er litt etter kl halv ni. Håper vi sees!

Pst: TV2 synes det er veldig hyggelig å vise frem bilder fra dere lesere. Så. Har du bilder av en krans med lyng (enten bare lyng eller lyng kombinert med annet) som du har laget selv så send til meg pr epost, så kanskje dukker det opp med navnet ditt på skjermen i morra 🙂 Epostadressen er: (anne @ moseplassen.com)(ta vekk mellomrom)

Pst2: Følg meg på Snapchat for litt bakenforprat både i kveld for å forberede morgendagen, og i morgen 🙂

 

Oppdatert: Jeg har nå vært på, du kan se hvordan binde kransene, se kransene jeg bant i full fart i natt og dagtidlig, og i tilleg se leserenes fantatiske kranser – klikk her

hjerte-i-lyng

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Så kjekt Anne!
    Flott at du hjelper dei.
    Og så får folket nyttig lærdom.
    Er på straks på veg til jobb. Får diverre ikkje sett deg/innslaget. Men håper at du deler biter av det på bloggen.
    Lukke til! Klem 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her