Vintergrønn krans med uvanlig pynt!

Det er gøy å lage kranser
Det er gøy å lage fuglemat
– Hvorfor ikke kombinere?

I dag bandt jeg en vintergrønn krans av einer, furu og granbar. Jeg snappet underveis så du kan se den bli til i videoen under. Vil du ha det enda bedre forklart så kan du se på denne bloggposten om fuglejuletreet.

En slik vintergrønn krans kan brukes som den er, eller pyntes med nesten hva som helst. Jeg valgte å dekorere min med hjemmelaget fuglemat i form av rosinhjerter og figurmeiseboller. De kan du lære å lage her:

krans-fuglemat

Denne kransen skal være med noen andre eksempler på fuglemat og fuglekasser fra den nye boken min Fuglefryd på julemarked denne helgen! Forlaget mitt Font har stand på Folkemuseets julemarked på Bygdøy, forran apotekergården. Det var meningen at jeg skulle være der selv for å ha et lite lesermøte, men det fikk jeg ikke lov til av helsa. Men, men, kaaanskje neste helg, jeg holder dere underretta 🙂

Lyst til å binde andre kranser? Jeg har samlet mine fineste kranser her, alle skrittvis forklart!

 

Bannertest1

SaveSave

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her