Næmmen, hurra!

Inneholder omtale av egen bok, forbrukerombud anser det som reklame.

VG-18DESEMBER2015Desember har vært en drittmåned helsemessig. November var ikke så mye å rope hurra for den heller, men at desember skulle bli verre hadde jeg ikke akkurat regna med. Det er nå på det stadiet hvor jeg enkelte dager har problemer med å gå selv korte distanser i huset, hjernen er grøt og ittno blir gjort.

Men. Selv midt i en drittmåned er det jo lyspunkt! Dere fortsetter å besøke bloggen selv om jeg kun sporadisk legger ut noe nytt, jeg får av og til høre at noen av dere husker på å stemme på meg for semifinalen i Vixen selv om jeg ikke får meg til å nevne det hele tiden. Og ikke minst så ser det ut til at boken min Fuglefryd selger jevnt og trutt enda jeg ikke orker å promotere den som jeg burde. Og i dag fikk jeg en enkeltstående super nyhet, VG anbefaler i dag sine lesere å sjekke ut Fuglefryd som julegave 🙂

Sitat VG: «Dette er drømmeboken for fugleelskere. Her får du både tips om mating av fugler, hvordan lage maten selv, hva de forskjellige fuglene liker å spise og fakta om de vanligste fuglene.»

Yey! 😀
Kjempeyey faktisk! Og grønnsisiken er enig og flokker seg om boken 😉

fuglefryd-sisik

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Gratulerer med omtalen i VG, og med at boken din var en av dem som var avbildet! Men så er det jo en veldig fotogen bok da.

    😉

  2. Jeg har bladd så vidt i boka og den ser kanonfin ut 🙂 Den ligger ferdig innpakket i stua og jeg håper mottakerne blir fornøyde 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips