Bukettfavoritt: Dansende anemoner

Anemoner er en av mine absolutte bukettfavoritter. De er så fulle av liv! Akkurat disse har en sjarmerende rosatone på kronblader og blåsvart knapp. Og stilker som peker litt hit og dit, som en løssluppen sommerdans.

På vinteren synes jeg det er viktig å unne meg selv noen blomster på stuebordet. Det trenger ikke være mye eller fancy, men det må være noe som er i endring. Det er noe med gleden i å følge blomster fra knopp til forfall, det gjør underverker for vintersinnet.

anemone-6

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg har kjøpt anemoner når jeg viser bilder av de. Jeg kjøper mine på engrosmarkedet så jeg har ikke tips på butikk, men som alltid er mitt bestet tips at du spør lokalt. Og har de ikke så spør om de kunne tenke seg å ta de inn, det er alltid en god ting å etterlyse det du savner 🙂 De er ikke like billige som tulipaner akkurat, men man kommer langt med tre i en vase.

anemone-7

anemone-5

Pst: Jada, anemoner er flotte i islykter, spesielt de med mye farge på kronbladene. Om du så meg på TV2 i morges så var en par av lyktene dekorert med anemone – bilder kommer sånn etterhvert.
Vasen er fra Søstrene Grene.

anemone

anemone-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Vakkert! Anemoner er flotte, både ute i hagen og inne i vasar. No minna du meg på at eg kanskje burde hatt fleire! Takk for inspirerande bilder og tekst! Helsing Kristine

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her