Islykt-uke!

Endelig islyktvær!
Kommende uke er det meldt kaldt over store deler av landet, så nå har jeg bestemt meg for å kjøre på med islyktposter og annen iskunst  hver dag her på blogg, Instagram, Facebook og Snapchat. Gleder meg!

Jeg håper du også gleder deg over at det endelig blir kaldt, og at du har lyst til å være med og lage noen islykter, og at du så blir med på islyktkonkurransen. Les om den her.

Islykter kan lages på mange ulike måter. Du kan bruke en plastbøtte, en ballong, en islyktform eller en kakeform, feks. Og den kan fryses klar, eller med dekor inni seg. Du kan lese om fire ulike metoder for å lage islykter her:
Islykter laget i ballong.
Islykter laget i skurebøtter og boller
Islykter laget i hjemmelagede former (bøtte i bøtte)
Islykter laget i kjøpte former.

Nå skal jeg ut og leke med bøtter og boller og annet de fleste har i kjøkkenskapene, så for å henge med på dagens prosjekt trenger du altså hverken former eller ballonger! Følg gjerne dagens prosjekt på Snapchat med masse utprøving og småtips, (brukernavn: moseplassen), så kommer de mest vellykkede resultatene på blogg i morgen. Og så følger jeg opp med andre metoder utover uken 🙂

islykter-svarttrost

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her