rmpf! Slutt å binde fast maten!

Godt feste på maten er essensielt om flere enn ekorna skal ha glede av maten. I tillegg til at jeg får se ekorn og fugler spise av den, så får jeg i tillegg god underholdning av de trassige forsøkene på å få maten med 😉

ekorn-stjele-6
oi! hjemmelaget meisebolle!

ekorn-stjele-5
Den sitter jo fast!

ekorn-stjele-4
Kanskje om jeg rygger bortover her?

ekorn-stjele-3
Jammen slipp da!

ekorn-stjele-2
rmpf!

Pst: Hjemmelaget meisebolle er alltid popp! Oppskrifter på slikt her 🙂

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips