rmpf! Slutt å binde fast maten!

Godt feste på maten er essensielt om flere enn ekorna skal ha glede av maten. I tillegg til at jeg får se ekorn og fugler spise av den, så får jeg i tillegg god underholdning av de trassige forsøkene på å få maten med 😉

ekorn-stjele-6
oi! hjemmelaget meisebolle!

ekorn-stjele-5
Den sitter jo fast!

ekorn-stjele-4
Kanskje om jeg rygger bortover her?

ekorn-stjele-3
Jammen slipp da!

ekorn-stjele-2
rmpf!

Pst: Hjemmelaget meisebolle er alltid popp! Oppskrifter på slikt her 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her