Tett på fuglemor!

Se så utrolig sjarmerende!
Annette og Christian Thorsbye lager fantastiske interiørartikler for norske og utenlandske magasin. Noen av bildene deler de på sin blogg Annette & Christian, som jeg anbefaler helhjertet å følge. Men livet deres, og bloggen, er jo ikke bare interiør! De to bor på et småbruk litt sør for Oslo, sammen med en liten hund og en rekke fuglefamilier, og dette deler de også fra.

Det bor småfugler innunder hustak, i hule trestammer og i fuglekasser, og Annette og Christian kommer imponerende tett på. Bildene her er hentet fra en bloggpost de la ut på søndag. Den rommer flere bilder, og en supersjarmerende video hvor du får innblikk både i mat og et lite glimt av bleiestell – ja for du veit vel at småfugler bruker bleie? Jeg tuller ikke, faktisk 🙂

Her er lenke til bloggposten, og som en hyggelig bonus kan du sågar vinne ett eksemplar av min bok Fuglefryd, så klikk deg over nuh!

smaafugler

Og til siste bildet vil jeg si: Det kan bli for mye mat for en liten krabat…. 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her