Klart klematis kan bo i vaser!

Klematis er en klatreplante som jeg tror mange av dere har i hagen. Det finnes veldig mange ulike sorter, og min erfaring er at de alle er helt brukbare til snitt 🙂

Jeg driver for tiden og tukter hagen med saksa, og i dag gikk det utover min litt i overkant entusiastiske Summer Snow. Noen grener ble klippet av, og i stedet for Ä kaste de sÄ har jeg satt de i vase. Usikker pÄ hvor mange av knoppene jeg fÄr til Ä springe ut, men den er da kul i knopp og, sÄ hvorfor ikke bo i vase!

SummerSnow-2

Vasen er Summer fra Seasons designet av Kristine Five MelvÊr for Magnor. En virkelig flott vase. SkjÞnne farger, nydelig form, og praktisk ved at den er tung nok til at den kan brukes for lange slangete grener uten Ä stÄ i fare for Ä velte over. Jeg har vasen pÄ lÄn fra Magnor.

SummerSnow-3

Klematisen heter altsĂ„ Summer Snow, (og ‘Paul Farges’), og er ogsĂ„ flott. Faktisk er det en stor favoritt for meg, mye fordi jeg elsker de smĂ„ blomstene, og fordi jeg elsker at den er sĂ„ entusiastisk av seg. Du kan lese mer om Summer Snow her.

SummerSnow-6

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) FÞlg meg gjerne pÄ Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her