pfrrr!

Pfrrr er den lyden jeg tenker ekornet lager over å få så mye små fjoner på værhårene sine… TENK så irriterende det må være, og så er det i tillegg spiseplikt på restaurant, og null sjangs for take-away…

Livet altså! 😉

ekorn-snoe-meisebolle-6

Pst: Bildene er hentet i arkivet. Kom over de og kan ikke se at de er publisert, så da synes jeg det var på tide. Det er foreløpig bart i Oslo, men det går nok over om en uke eller tre.

Maten er hjemmelagede meiseboller (oppskrifter her eller i boken min Fuglefryd). Jeg har laget boller/klumper, som så er lagt inn i meisebolleholder (du får lignende holdere på hagesentere).

ekorn-snoe-meisebolle-2 ekorn-snoe-meisebolle-3

ekorn-snoe-meisebolle-5

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Koselige bilder! Noen må streve for maten, ja, men så er jo disse akrobater. På fjellet har sønnen spent opp det gamle husketauet fram til materen. Det hender de tar overbikken, men ned detter de jo ikke.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her