Jeg er stolt av boken min, og synes den er et bra julegavetips!

I fjor ga jeg ut en bok om fugler og ekorn i hagen, Fuglefryd. En bok som er ment å gi glede og inspirasjon av å bare bla i, samt god kunnskap om fuglene og om hvordan få mer besøk i hagen. Jeg har fått masse flott tilbakemelding om boken, fra blant annet ornitologer, forfattere, fotografer, lærere og vanlige folk i alle aldere og erfaringsnivå. Det var skummelt å gi ut bok, men det er veldig veldig gøy at den er godt likt og har solgt godt 🙂

bilde av stær

Så da tenkte jeg helt ubeskjedent at jeg skulle stikke hodet frem og foreslå den som julegave. Vil du handle i fysisk bokhandel så er det smart å ringe de først så kan de bestille inn om de ikke har. Og så finner du boken i alle nettbutikkene (som jo vanligvis har gratis frakt). Veiledende pris er 399kr. Et utvalg butikker med hyggelig rabatt:
*  Ark. Supertilbud via nett: 179kr! Du kan både bestille til butikk og få sendt hjem
* Bokkilden 363kr
* Haugen bok 349kr
* Adlibris 341 kr

fuglefryd-innhold

Aller sist så fikk jeg lyst til å legge til en av de mange hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått, denne tikket inn for en par dager siden:
«Jeg kjøpte Fuglefryd for å gi i julegave, men neida, denne blir nok hos meg. For ei fantastisk bok, både estetisk, og ikke minst alle gode tips.
Hilsen Arna»

Les mer om boken her, med blaeksemplar 🙂

ekorn-matkasse1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Du kan med rette være stolt! Kjøpte den så fort det var mulig og bruker den stadig når noe nytt dukker opp jeg ikke kan. OG: din meisebolleoppskrift er en innertier, lager den ofte, men har og noen ordinære kjøpte meiseboller som reserve. De enser dem ikkke;-) men av og til rekker man ikke lage fort nok.. Hygg deg i denne travle juletid. Leste og noen eldre innlegg om kranser og lav i former.du er et unikum for inspirasjon..-takk!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her