Vinterkrans med einer, lav og lerk :)

Bare for å få sagt det: Naturligvis kan du pynte opp med krans utenfor jul også! Naturmaterialer er vakkert året gjennom, og vi trenger absolutt noe vakkert å se på utover januar, så la deg gjerne inspirere 🙂

Denne kransen er bundet ved at jeg først surret einer på en grunnkrans, det kan du se hvordan gjøre her.
Når einerkransen var ferdig så har jeg lagt lavkledde grener av gran (altså «døde» grener uten bar), og lerkegrener (med og uten kongler) oppå einekransen og bundet de fast her og der med ståltråd.

Enkelt, og tidløst. Eller hva?

krans-lav-lerk-3

krans-lav-lerk-2 krans-lav-lerk

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Nydelig vinterkrans og fin inspirasjon for meg som akkurat i dag tenkte at det var for gæ’li å ta vekk einerkransen på døra om noen få dager. Den har en rød sløyfe nå, og jeg tenkte at «den må jeg ta vekk. Og prøve å finne noe annet som pynt.» Takk for god idé!

    • hehe, av med den røde sløyfa så er den avjulefisert! Trenger den pynt så kan du jo bruke en annen farget sløyfe, eller noe helt annet 🙂

  2. Så utrolig fin krans! Jeg tror jammen jeg må ta meg en tur ut i skogen og finne meg noen kvister. takk for inspirasjon.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her