Vår på stua :)

Maser litt mer om #juksevår jeg!

Enten du har vinter og en meter snø, eller vår og et teppe med snøklokker utenfor, så kan ALLE ha vår på stua! Klipp inn noen grener fra hagen eller skogbrynet og gled deg over det som spretter ut 🙂

Jeg har pr nå vaser med kastanje, solbær, plommer og kirsebær, samt en «oppsamlingsbøtte» med ymse jeg tester ut. Kastanjene og solbæra har stått inne en måned, resten ble tatt inn forrige helg og har kommet litt ulikt langt. Plommene har kommet lengst og den første blomsterknoppen åpnet seg i dag 🙂 Tips til hva og hvordan drive finner du her.

I bildet over ser du vasen med kastanjer i bakgrunnen og i forgrunnen en liten potte med rutelilje som jeg fikk forrige helg. Rutelilje er en av de absolutt vakreste blomstene du får kjøpt nå. Den står ikke mange dagene i blomst, men er artig å følge med på fra små spirer til knopp til blomst, og løkene kan spares og plantes ut i hagen til våren og så kommer den igjen år etter år. Les mer om ruteliljer i hagen her.

Pst: Ta gjerne inn lange grener om du kan! Som du ser så blir grenen i seg selv en skulptur, og gir masse til rommet. Unge grener skyter egentlig bedre, men jeg foretrekker gamle mosegrodde grener med masse sjel, og glede 🙂

Pst: Jeg gleder meg mye over å se hva andre tar inn, så del gjerne bilder på facebooksiden, eller tagg med #juksevår på Instagram. Kommer en liten utvalgte-leser-bilder post snart, det er jo ikke bare jeg som synes det er inspirerende å se hva andre driver frem!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her