Se TV2 innslaget om balkongen min og vårblomster her!

Forrige uke var jeg på God morgen Norge og snakket om vårblomster, og om å flytte fra hage til balkong.

TV2 hadde på forhånd filmet fra balkongen, og sendte først det mens vi pratet litt om det vi så. Og så snakket vi om noen tøffe planter jeg hadde med til TV2 huset og forklarte hvilken blomster som tåler frost, og hvordan lykkes med den tidlige blomstringen i krukker ute.

TV2 har lagt ut innslaget på åpen visning, så nå kan alle se det, KLIKK HER 😀 

.

Oppsett for filming. Jeg bruker trekassene både for å få bakgrunn og høyde. Og til å bære ting i.

 

 

Blomster jeg hadde med på sending:
* De tøffeste som tåler mye minus og snø: Stemor og perleblomster. Og mose, hehe.
* Ganske tøffe: Rutelilje og primula
* Tåler litt minus, men ikke mye: Ranunkel, forglemmegei, tusenfryd og kubjelle

Jeg minner på viktigheten av å herde planter som settes ut på våren! Alle blomster må vennes til utelivet, les om det her. 

Fra Snapchat kvelden før morgenen. Morgentv = kveldsforberedelser 😉

Håper du likte TV-innslaget!
Jeg synes det å være på et slikt program er en veldig fin måte å formidle på, både  fordi jeg liker levende bilder hvor jeg slipper å holde kamera selv, og fordi jeg liker å jobbe med andre. Og så synes jeg det er kjekt at jeg når jeg er på God morgen Norge kan nå ut mye bredere enn jeg gjør i mine egne kanaler, og kanskje til og med friste noen ikke-hagefolk til å skape sine egne gleder.
– Vil du bidra til slik hagegledespredning så er du hjertelig velkommen til å dele bloggposten med venner 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Så kjekt å se film igjen. Du har alltid fine bilder men det er noe eget med å se det på film. Flink er du også i intervjuer og det er alltid noe nytt å lære. Ønsker deg en solfylt helg. 🙂 Maren

  2. Så fint du har fået det på balkonen, og skøn film, du deler! Jeg er egentlig ikke disponeret for misundelse, men kan alligevel godt misunde dig, at du er fri for fx rådyr, som æder alting, for tiden måske lige undtagen påskeklokker. Nå, men så har du vel andre problemer ud over blæst og vind?
    Til Lykke med din nye lejlighed
    og din inspirerende balkon
    Jytte

  3. Det er bare helt utrolig, hva du har fått til, Anne! Jeg er SÅ imponert. Gøy å se balkongen. Nå venter hostaene på deg og balkongen! Lykke til videre. Angelika

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her