Glimt fra ukens aktiviteter :)

Omtale av betalt arbeide 

Det har blitt blogget lite den siste uken. Ikke fordi jeg har vært syk(ere), men fordi jeg har prioritert futten min for å forberede og gjennomføre to foredrag. Og så har jeg vært på et presseevent. Dere som følger meg på Instagram-story og Snap har sett videosnutter der, men til glede for alle andre så har jeg lyst til å dele noen bilder :)

På onsdag og torsdag holdt jeg foredrag på kundekvelder på Bauhaus sine varehus på Liertoppen og i Vestby. Når de kontaktet meg og lurte på om jeg ville komme så var jeg raskt ute med å foreslå krukker som tema. Bauhaus har nemlig et vilt bra utvalg av krukker og jeg så muligheten til å kombinere en utstilling med slides, og slik kunne vise tips ganske konkret.

Bruk gjerne en miks av høye planter og å løfte noen av krukkene opp på kasser for å gi grønne uterom som omslutter, ikke bare er nede ved føttene.

Foredraget hadde fire bolker:
– Hva tenke på når du velger krukke
– Hva tenke på når du velger plante
– Hvordan plante og stelle krukkene gjennom året
– Og hvordan sette krukkene sammen for å danne vakre hagerom

Jeg har lagt inn bilder av hele stylingen, og satt på noen forklarende bildetekster som sier litt om hvordan jeg tenker for å skape miljø med krukkene. Håper de kan inspirere!

Legg merke til at jeg her har plassert en krukke opp ned og satt en annen oppå. Og at en av krukkene fungerer som fuglebad :)
Vil du mikse mange slag blomster i en krukke: se gjerne både på blomsterform og størrelse, i tillegg til farge :)

Har du lyst til å lære mer om krukker?
Jeg har som mål å lage dedikerte bloggposter til alle foredragstemaene, og noen undertema, så heng på utover sommeren. Og i mens kan du starte med å lese disse bloggpostene:
* Mine fem beste tips for å få frodige krukker
* Hvordan komponere krukkene til en flott helhet
* Tre designgrep som gir frodigere balkong og terrasse

Legg merke til at jeg har brukt krukker i ulike størrelser og former og materialer. Men fordi fargene er avstemt så blir det ikke rotete!
Iittala: Teema servise, Kastehelmi glass og Ruutu vaser. Og fantastisk blomsterstyling med peon, løvmunn, stjerneskjerm, georgine, strå mm.

Og som om ikke onsdagen og torsdagen var nok for en skranten kropp: På tirsdag var jeg innom Iittala-group på presseevent, de har bla merkevarene Fiskars, Rørstrand og Royal Copenhagen i tillegg til selve Iittala. Hvilket betyr en anledning til å sikle på flotte serviser og vaser, og en tur inn i Fabrikken. For: Visste du at alt du ser av Fiskars-redskap med treskaft og rødt blad er produsert i Nydalen? Tenk på det neste gang du spar, du håndterer 100 års Oslo-industritradisjon!

Her skulle det vært video embeddet, men teknikken svikter visst – klikk her for å se den om du ikke får den inn nedenfor.
https://www.instagram.com/p/BVRd2lZh705/

.

Fordi forbrukerombudet synes bloggere ikke kan snakke om arbeidsdagen sin uten å kalle et reklame så er innlegget merket som reklame
– Jeg har betalt av Bauhaus for å gjøre foredrag og styling (doh!)
– Iittala hadde sikkert en agenda med å invitere meg og alle andre på presseevent (doh!) Og for ordens skyld; jeg har tidligere gjort betalte bloggposter for Fiskars og Iittala

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Artig å lese.

    Må si jeg setter stor pris på overtydelig merking og forklaring rundt omtaler og samarbeid. Jeg føler jeg alltid må passe på at jeg får med meg (dårlig) merking av reklame/samarbeid/»egen kollekasjon»/annonse/ad osv. og jeg ender ofte med å ikke like det som bloggere omtaler. Hos deg kan jeg i stedet senke skuldrene og slappe av fordi du er ryddig rundt samarbeid, noe jeg og mange andre lesere setter stor pris på.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her