Gresskar + drill = GØY! (både til lykt og fuglemater)

Gresskar er utrolig gøy å leke med, og med drill i hånda kan du prøve deg på nye kunsteriske sprang.
Jeg lagde disse for to år siden, og de falt i smak både for små og store gjester 😀

Heng på så skal jeg guide

 

Så enklet dekorerer du gresskarlykt med drill:
1. Start med å ta hull i bunn eller topp, og skrape ut alt som er mykt og klissete
2. Lag hull med bor, alle mulige typer bor funker, inkludert hulltagere (som jo ikke er bor, men lager hull). Du kan spre hullene utover tilfeldig, eller lage mønstere.
3. Når du er ferdig med å perforere så skraper du over innsiden igjen så du får fjernet alt løst fruktkjøtt. Avslutt med å skylle hele saken med vann.

Sett i lys, og nyt!

Bonustips: slik lager du nabolagets kuleste fuglemater:
Naturligvis kan gresskar brukes til mer enn lykter! Om du vil ha en artig fuglemater, så er det rimelig enkelt. I stedet for å skjære ut topp eller bunn, så har jeg her tatt ut tre store hull i sidene på gresskaret. Så har jeg skrapet ut alt mykt, laget tre hull i toppen for oppheng, og avsluttet med å dekorere med drillen. Gresskaret ble hengt opp ved at jeg dro tau gjennom hullen, slik at tauet gikk ned ett hull, og ut ett annet, det ga et veldig stabil og greit oppheng.

Klikk deg gjerne innom den gamle bloggposten også, der har jeg beskrevet litt mer detaljert 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her