Svartsurbær og svarttrost. Høyt henger de, blide er de ;)

Det er jo så kos med besøk på balkongen!
Og jeg tror jammen besøket koser seg de også 🙂

En av balkongens mange trær og busker er svartsurbær (aronia, les om busken her). Det er en oppstammet busk, og vil etterhvert få trefasong, (en stamme, krone på topp), men foreløpig er det ganske spinkle greier man må legge mye godvilje til for mene er ett tre. hehe. Uansett, bær har den, og svarttrosten er superhappy over å komme på fruktslang 😀

Og når de først er her så forsyner de seg gjerne av nypene også. Som førøvrig er ren juks. En nypegren er rett og slett strippet for blader og stappet ned i en krukke. Pent å se på, og nyttig for fuglelivet 🙂

Har du lyst på tips på andre busker som fuglene liker å spise av?
Jeg har laget liste med ti busker som er både pene, og nyttige!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Stas! Mitt problem med fuglemating er rett og slett at de også legger igjen visittkort. Hvordan løser du det?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her