Møt Jon Snow :D

Jeg DIGGER at jeg gjennom sosiale medier har denne unike muligheten til å komme i kontakt med dere lesere. Jeg er dessverre ikke flink til å følge opp tags osv, jeg har rett og slett ikke kapasitet, men kommentarfeltene på blogg, facebook og instagram får jeg med meg, og har stor glede og nytte av 🙂

Denne uken har jeg lekt med en snømann, og det ble også en anledning til å leke med dere lesere. Det startet med at jeg på Instagram-storyen spurte jeg følgere om han skulle være med og uten klær, og så fulgte jeg opp med å spørre facebook-følgerene hva han skulle hete.

Resultatet ble overraskende jevnt i begge spørsmål, med en liten overvekt av folk som ville han skulle hete Jon Snow, og ha klær på (…. virkelig? 😉 )

Jeg må innrømme at jeg egentlig synes snømannen skulle hete Smelt. Jeg er stor fan av Game of Thrones, men synes ikke helt snømannen min var Jon… Men, så i morgenmeditasjonen slo hjernen min til og greide å kombinere de to avstemninge: Jon Snow pluss klær erjoikkelik blomstrete skjerf, det er en dyrefell!

Derifra var ikke veien lang videre. Saueskinnsfellen ble funnet frem fra boden. Og etter en liten tenkepause og noen gode forslag på Instagram kom jeg også på hvordan få hår på Jon, det ble brødlav (islandlav).

Fra topp nedover: Hår: Brødlav som er festet med «kramper» laget av stiv ståltråd (elefanttråd) som stikkes inn i snøen. Øyne er usprettede furukongler, nese gulrot, munn er kristorngrener med bær på, festet med ståltrådkramper. Saueskinnsfell holdes sammen med dokumentklemmer, på den måten fikk jeg det sammen uten å lage hull i fellen. (klemma er en sånn Søstrene Grene skatt, alltid på jakt etter praktisk og pene bindemidler).

Selve snømannen skrev jeg om hvordan ble bygget her 🙂

Ha en flott og magisk uke i Vinternorge! Og del gjerne bilder av dine vintergleder på Facebook-tråden 🙂

SaveSave

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her