Ekornbabyer i ekornkassa mi!

Lykketrollsmil fra meg i går når jeg plutselig oppdaget at det er (minst) tre små ekornbabyer i ekornkassa. (I tillegg til tennåringene som også kommer innom hagen på besøk). Seee så skjønne!
– Vil du lære om ekornbarn så kan du lese her
– Vil du lage en slik kasse og henge opp i egen hage, så har jeg byggetegninger her.
– Og vil du ha tips til hva ekorn spiser, og hvordan fore de, så har jeg jo det også!

Hage altså, fine greier 😀

ekornbabyer-4

ekornbabyer-3

ekornbabyer-1

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips