Liten 17. mai bukett fra hagen

Jeg skal på et sykebesøk i dag og fikk lyst til å ha med en hilsen fra hagen. Det ble en liten lav bukett i blått og hvitt med ett flaggbånd. Som nevnt tidligere så er ikke jeg så glad i å ha røde, hvite og blå blomster sammen, men bare to gir jo akkurat like mye 17.mai stemning, eller hva?

Jeg brukte perleblomster, forglemmegei og tusenfryd, alle plukket i egen hage. Og bladene av en selvsådd storknebb som gir fargene litt dybde og ro 🙂

Lysten på mer 17.mai inspirasjon? Besøk tips-samlingen min! Der finner du bordpynt, de flotteste kakene og mye annet! Eller klikk deg inn på innlegget jeg har skrevet for Plantasjen hvor jeg viser frem inngangspartiet mitt.

17-mai-bukett-2

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips