Pippi (pip-pip) låve… :D

Forrige uke var ikke så morsom. Jeg var i utgangspunktet supersliten etter fotodagene og visste at jeg kom til å måtte betale med å ligge rett ut i noen dager. Men så pådro jeg meg en liten filleforkjølelse, og for meg blir filleforkjølelser sammenlignbare med full influensa for andre, så nå har jeg vært sofaslakt i over en uke, ute av stand til å gjøre stort annet enn å maratonse gamle tv-serier. Men, i går kom jeg meg på et nivå hvor jeg kunne orke mer enn å gå på toalettet og innom kjøleskapet, og som «premie» fikk jeg lov å male litt på en fuglemater jeg aldri har vært helt venn med utseendet til. Altså, fuglemateren var fin den, men brun og rød låve passer ikke inn hos meg. Så jeg fisket frem malingen, og lot meg inspirere av Pippis Villa Villekulla. En pippi-låve for pip-piper er jo litt gøy?

Veit ikke helt om jeg synes den ble finere akkurat, men men, gøy å male. Og så kan jeg jo enkelt slenge på en annen farge om ånden kommer over meg igjen 😉

fuglemater-malt-1

Forøvrig, vil du lære litt om farger på hus så anbefaler jeg forrige ukes bloggpost om tema. Den bloggposten er forøvrig betalt av Fargeriket som har en konkurranse gående som avsluttes i morgen. Les mer om det i bloggposten, og del så bilder og vinn maling til et helt hus (et stort hus, ikke bare fuglehus 😉 )

Fuglemateren er produsert av Wildlife Garden, selges blant annet hos I Gros hage.
Her kan du se hvordan den så ut før jeg gikk bananas med fargene 😀

fuglemater-malt-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei, håper du har kommet deg av forkjølelsen. Jeg ble iallefall i godt humør av fuglekassen din og den minnet absolutt om Pippis Villa Villekulla.Jeg har en tendens til å ha fuglematere som går i ett med trærne- dette var et friskt innslag, og det rosa var jo nydelig med Phloxens rosafarger i bakgrunnen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her