Den vakreste frostrosen

Nå sitter jeg i sofaen med varm te i koppen, fyr på peisen og tærne trekt oppunder meg, for morgenen ble tilbrakt ute. Litt for mye av den, men jeg greide jo ikke gå inn og jeg tror dere skjønner hvorfor 🙂

Rosen ‘Rhapsody in Blue’ er min absolutte favorittrose. Den er skjønn hele sesongen gjennom, og det er en lang sesong! Blomstrer fra midt på sommer til frosten tar den, og gjerne forbi første nattefrost også. Blomstene er vakre, og har en spennende utvikling fra knopp til avblomstret både i form og farge. Og, Rhapsody in Blue er å regne som en frisk og sammarbeidsvillig rose, så denne kan jeg anbefale alle hvor den er herdig. Les mer om rosen her!

rose-frost-5

rose-frost

rose-frost-4

rose-frost-2

Pst: Det finnes faktisk blomster som kan blomstre forbi første frostnatt, du finner noen tips i denne artikkelen

Pst2: Lyst til å lese mer om roser? Da finner du gode tips i denne artikkelen 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her