Hagebok: Claus Dalbys Hvit jul

Jeg har fått boken av forlaget

Liker du å pusle til hjemme med blomster og naturmaterialer?
Liker du en myk hvit stil?
Da synes jeg du skal titte på Claus Dalbys nye bok, hvit jul 🙂

clausClaus Dalby_0024[4]

Claus Dalby er en hyggelig dansk hagemann, kjent for mange fra hans tvprogram, bøker og hageblogg. I fjor kom han med boken Claus Dalbys jul, i år følger han opp med Hvit jul. De to bøkene handler begge om hvordan du kan pynte opp hjemme og ligner således, men der hvor forrige bok rommet hele fargespekteret, så fokuserer denne nye på de hvite blomster, fulgt av grønne blader og brungrå naturmaterialer, og pyntegjenstander i de samme fargene.

Bildene her er fra boken, og du kan selv bla i Hvit jul på forlagets sider!

Adlibris selger alle Dalbys bøker, du finner Hvit jul her (annonselenke)

image[27]

image[22]

image[42]

Claus Dalby har laget mange gode bøker som er perfekte å kroe seg opp i sofakroken med. Kanskje du skal ønske deg en av disse til jul?

– Claus Dalbys Jul. Les min omtale, boken kan kjøpes hos adlibris
– Den hvide have. Les min omtale, boken kan kjøpes hos adlibris
– Vis mig dit drivhus. Les min omtale, boken kan kjøpes hos adlibris
– Romantiske haver. Bla i boken hos forlaget, kjøpes hos adlibris
– I potter og krukker. Bla i boken hos forlaget, kjøpes hos adlibris

PS: Jeg har fått boken av forlaget, og er venn med forfatteren. Alle lenker til Adlibris er annonselenker, det vil si at jeg tjener noen kroner på eventuelle salg. Alle bilder er oppslag fra boken.

image[24]

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her