Søt – søtere – nommen!

Jeg følte for ekorn i dag, men ikke for å henge ut av vinduene for å se de. Så, jeg har heller hengt litt i arkivet, og der var det så mye glede at jeg i dag byr på møte ett av mine aller yngste og søteste ekornunger, for deg og hjerterota di 🙂

  • Pst: Takk for alle gode ord på lørdagens bloggpost, det varmer med all støtten. Jeg strekker ikke til å takke hver enkelt, men alt er lest og absorbert.
  • Pst2: Det er søte ekorbilder i den derre boka mi Fuglefryd også 😉

Ekornbarn-3

I våres hadde jeg en liten familie på tre barn og mor boende i en ekornkasse i hagen. En dag mens jeg sto ute og fotograferte, så trillet denne ungen ned! Det er minst fem meter ned, men med en kropp designet for å falle og et mykt underlag av mose så gikk det fint.

Dette bildet er tatt ganske raskt etter at han hadde falt. I stedet for å prøve å klatre opp i den store furua han falt ned av, så siktet han seg inn på ei lita lønn og tilbrakte dagen der.

Ekornbarn-4

Det er slitsomt å være på lite barn på stor ekspedisjon! Men han tok livet med ro, klatret litt rundt, småsov litt på en gren, og utover dagen ble han merkbart flinkere til å klatre.

Ekornbarn-lonneblad

Ja han prøvde seg tilogmed på å spise litt på egenhånd! Lønneblader har litt lønnesirup i seg og er visst som sukkertøy 🙂

Ekornbarn-2
Det var en riktig flott dag. Og en riktig flott opplevelse. Takk søte lille ekorn for at du beriker hagen og livet mitt <3

Les mer:
Slik mater du ekorn
Slik bygger du en bolig til ekorn slik at også kan få små ekornbarn i hagen

Bannertest1

 

SaveSave

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips