Søt – søtere – nommen!

Jeg følte for ekorn i dag, men ikke for å henge ut av vinduene for å se de. Så, jeg har heller hengt litt i arkivet, og der var det så mye glede at jeg i dag byr på møte ett av mine aller yngste og søteste ekornunger, for deg og hjerterota di 🙂

  • Pst: Takk for alle gode ord på lørdagens bloggpost, det varmer med all støtten. Jeg strekker ikke til å takke hver enkelt, men alt er lest og absorbert.
  • Pst2: Det er søte ekorbilder i den derre boka mi Fuglefryd også 😉

Ekornbarn-3

I våres hadde jeg en liten familie på tre barn og mor boende i en ekornkasse i hagen. En dag mens jeg sto ute og fotograferte, så trillet denne ungen ned! Det er minst fem meter ned, men med en kropp designet for å falle og et mykt underlag av mose så gikk det fint.

Dette bildet er tatt ganske raskt etter at han hadde falt. I stedet for å prøve å klatre opp i den store furua han falt ned av, så siktet han seg inn på ei lita lønn og tilbrakte dagen der.

Ekornbarn-4

Det er slitsomt å være på lite barn på stor ekspedisjon! Men han tok livet med ro, klatret litt rundt, småsov litt på en gren, og utover dagen ble han merkbart flinkere til å klatre.

Ekornbarn-lonneblad

Ja han prøvde seg tilogmed på å spise litt på egenhånd! Lønneblader har litt lønnesirup i seg og er visst som sukkertøy 🙂

Ekornbarn-2
Det var en riktig flott dag. Og en riktig flott opplevelse. Takk søte lille ekorn for at du beriker hagen og livet mitt <3

Les mer:
Slik mater du ekorn
Slik bygger du en bolig til ekorn slik at også kan få små ekornbarn i hagen

Bannertest1

 

SaveSave

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her