Blomstrende islykter

Jeg digger å putte blomster ned i islykter! Det gir blomstene et nytt liv, og islykter med farge som er nydelige både ute og inne. Det er ikke sjelden jeg har med meg en blomstrende islykt som vertinnegave i stedet for en blomsterbukett 🙂

Nedenfor finner du et knippe av årets fineste. Har du lyst til å lage dekorerte islykter så er det forklart i denne bloggposten her hvor det også er butikktips. Har du lyst til å lage islykter på annet vis (med ballonger, stoff eller bøtter) så finner du guider i islykt-oversikten.

PS: Jeg bruker primært de store islyktformene. De små er søte, men de er små, og de varer mye kortere før de smelter ned. I år har jeg ikke laget noen lykter i hjemmelagede islyktformer, men det er bare fordi jeg har kjøpeformene og de er enklere å bruke, hjemmelaget blir superfint det også 🙂

islykt-svibel-islyktform-stjerne

islykt-svibel-islyktform-stjerne-2

Islykten er laget i stor stjerneform og dekorert med svibler og tulipan.

islykt-rund-anemone-3 islykt-rund-anemone-2

Islykten er laget i stor rund form og dekorert med svibler, tulipaner og fresia. I det første bildet er lykten dekket med rimfrost, jeg synes det er så drømmende og vakkert!

stjerne-islyktform-2

Liten stjerneform med brudeslør

stjerne-islyktform

Stor stjerneform med tulipaner

svibel-islyktform-liten-3

Liten rund form med svibel. Her er blomstene splittet i to oppover stilk, dermed blir det dobbelt med blomster og de er små nok til å få ned i den lille formen.

 

Lurer du på hvordan jeg unngår at blomstene flyter opp, eller hvordan lage islyktform, eller hvor kjøpe islyktform. Du finner svar i bloggposten om islyktformer!

PS: Har du laget islykter? Da vil gjerne jeg og andre lesere få se de! Del på Moseplassens facebookside, eller på Instagram tagget med #Moseplassen. 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her