Om fuglekasser og fuglefryd i Aftenposten mf :)

Egenreklame 🙂

Har du sett det koselige intervjuet med meg som har stått i Aftenposten, Adressa, Bergens tidende mf denne uken? Det handler om fugler i hagen med vekt på fuglekasser, og i tillegg til å snakke med meg har de også intervjuet Trond Vidar Vedum.

Les artikkelen her

Fikk du lyst på boken? Fuglefryd selges i alle bokhandlerkjeder, om din lokale ikke har ikke så spør om de vil ta den inn. Og du finner den i alle nettbokhandlene: bokkildentanumark og adlibris selger den med 50 kr rabatt, dvs til 349 kr og med gratis frakt. (Alle annonselenker). Les mer om boken her.fuglekasser-fuglefryd-3

Det kommer jevnt inn kommentarer fra folk som har kjøpt boken og liker den, og det gjør meg så glad!

Det ble veldig mye annet å holde styr på i høst og vinter. I fjor var kroppen ekstremt kranglete og jeg måtte rett og slett sykmelde meg fra hele bloggingen, og nå som jeg har blitt bedre så tok islyktene over livet mitt.  Men i neste uke skal jeg få laget den bloggposten jeg har planlagt lenge nå hvor jeg lenker til bloggere som har tatt seg tid til å skrive litt om fuglefryd. Og jeg skal dypdykke ned i alle bilder som er tagget med #fuglefryd på Instagram.
– Har du skrevet en bloggpost blir jeg superglad om du legger igjen adressen til bloggposten i kommentarfeltet 😀
– Har du ikke allerede tagget relevante bilder med #fuglefryd så gjør det gjerne nå, så får jeg se og glede meg over de, og spre de videre til andre fugleentusiaster!

fuglekasser-fuglefryd-3

anne-fuglefryd

Pst: Ikke lyst til å vente med å lage fuglekassene til du har boken? Jeg har lagt ut byggetegninger til den lille hulerugerkassen her på bloggen. (Stær og balkongkassen må du til boken for å få).
Byggetegninger til fuglefrydkassen
– Tips om hvordan jeg har dekorert fuglekassene 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Da var boka kommet i hus og bladd gjennom et par ganger, kjempefin er den. Den blir liggende på bordet som en bruksbok 🙂
    Når vi først var i byen (7 mil en vei) var jeg på Felleskjøpet å kjøpte 25 kg solsikkefrø og to fuglematere, men jeg skal prøve meg på det du har i boken både fuglematen og fuglekassene……sånn etterhvert. Blir kjekkere å ligge på sofaen nå å se på småfuglene og se om jeg finner de i boken, er ingen fuglekjenner når det gjelder arter. Kjempeflott bok, du er superflink !!!

    • Hei Anneka, så hyggelig at du har kjøpt boken og at du likte den!
      Takker og neier for trivelig kommentar 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her