Video med ekornunger :)

Ekornunger! Hagens aller søteste skapninger 🙂

Denne ble filmet i fjor, men så hadde jeg så mange gode bilder av samme motivet at jeg aldri tok meg tid til å redigere og dele denne lille videoen. Men nå har jeg klippet og laget et kommentarspor til, håper du blir sjarmert, både av mangel på akrobatikk og entusiastisk kløing!

Kassen de bor i er en ekornkasse, den finner du oppskrift på her. Ekorn har flere kull i løpet av vår og sommer, og flytter bolig mellom hvert kull så det er ikke for sent å lage og henge ut en kasse!

Pst: Har du fått med deg at boken min Fuglefryd i tillegg til å handle om fugler, også har kapittel om ekorn og hvordan få de til å trives i hagen? Den er på supersalg ut søndagen hos Ark, lenke til det her!

Fuglefryd

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her