Bli med ut på terrassen :)

I dag har jeg hatt besøk av NRK sin nye hagesatsning 🙂 Serien sendes først til neste år, og jeg skal fortelle mer om programserien og min lille snutt i den over helgen, men tenkte at dere i allefall skulle få se hvor fint det er på terrassen nå!

Jeg har jo fått hjelp til å komme i orden, både av dere blogglesere og av mine foreldre og en familievenn, så nå er det gøy å vise frem igjen 🙂

terrassen-juni-7

terrassen-juni

terrassen-junisol-2

terrassen-juni-2

Nordsiden av huset 🙂
– Se hvordan vi bygde den buede muren, med lecka, her.
Terrassegulvet kan du lese deg opp på her
– Vannfatet er egentlig en krukke, som kom uten hull i bunn.

 

terrassen-junisol

terrassen-juni-6

Midt mellom / sofakroken
Hovedsitteplassen i hagen, eller, for å være presis: hovedliggeplassen i hagen 🙂
– De hvite møblene er fra Sundays Design (sponset)
– Krukker er fylt med kun hvite blomster i år. Jeg får se hvor lenge det holder seg slik, men morsomt å prøve noe nytt. Lover å snart blogge om de!
– Legg merke til den ganske snart komplett fantastiske rosen i bakgrunnen. Lykkefund kommer til å bli et syn i løpet av helgen 😀

 

terrassen-juni-3

terrassen-junisol-4

terrassen-junisol-5

terrassen-juni-9

Vestsiden av huset
Les om omleggingen av deler av det vestvendte bedet her.

Hyggelig at du ble med ut, håper det gir en liten smak av min hagelykke 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

20 KOMMENTARER

 1. Så fantastisk flott du har det. Blir så inspirert av deg, og når det er noe jeg lurer på finner jeg alltid gode tips på bloggen din

 2. Det så mykt, frodig og vakkert. Tenk å få så mye hage, så mye vandre- og sitterom på en såpass liten plass. Helt fantastisk! Så spennende med nytt NRK program….Gleder meg til å høre mer:)
  Ha det godt og nyt ditt paradis.
  Hilsen Jannicke

 3. Hei.
  Flotte bilder☺Det store fatet med vann og blomster i, hvor har du fått tak i det? Finner flere slike bla på plantasjen, men alle har hull i bunnen. …..for å plante i selvsagt

  • hvis det er hull i bunnen så kan du tette hullet med silikon f.eks. Det har jeg gjort med mange potter som jeg syntes er fine og som har hull i bunn, og det fungere supert:)

  • Det var kjøpt på salg for mange år siden. Modellen er vanlig, men akkurat de fatene hadde altså ikke hull i bunn. du må nesten bare lete i dine butikker, eller følge tipset til Linda under her!

 4. Vakker dame i vakker hage. Det var blitt utrolig fint i «parken» din nå, et koselig sted å gå på oppdagelsesferd. Hjelperne dine har gjort en flott jobb. 🙂

 5. Nydelige bilder. Når inviterer du til hagevandring? Er fra Vinje i Telemark, så det er et stykke å reise, men mener jeg oppfattet deg en gang at du hadde en dag du inviterte til besøk i hagen din?

  • Hei Elisabeth 🙂
   Jeg ønsker å ha en åpen hage pr måned fremover, så det blir muligheter ja. Men. Fordi helsa har vært så kranglete så har jeg ikke tørt å sette dato. Nå skal jeg se an kroppen ut uken, om den ikke kollapser av alt styret så setter jeg en dato for hagebesøk. tentativt så tenker jeg nå på første helgen i juli, og første eller andre helgen i august, men jeg lover ikke noe enda.

 6. Hei Anne,
  Flotte bilder av hagen. Mye inspirasjon!
  Jeg lurer på om du har noe triks for å holde vannet rent og klart i den store potten.
  Hilsen
  Diana

  • Hei! hehe, den støtter faktisk seg selv, og så har den litt hjelp av en stolpe og et lavt gjerde. Men det beste hadde vært å hatt et armeringsnett bak der, da kunne jeg fått den høyere opp også. Skal se om jeg får tatt bilde fra naboens side til uken jeg!

 7. Vidunderlig hage Tusen takk for fine tips. Jeg blir så inspirert av bloggen din. Ønsker deg en riktig god sommer ☀☀☀

  Hilsen fra meg

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her