Rimfrost legger seg over utedekoren :)

Rimfrost er en favoritt. Det er så vakkert når den legger seg utover på denne måten, det løfter selv en grå dag til vinterfest 🙂

Og apropos løft. Tusen takk for alle koselige kommentarer på de to siste bloggpostene! Først masse hyggelige tilbakemeldinger om boken min Fuglefryd, og så enda flere hyggelige hilsener i forbindelse med at jeg fortalte at jeg har kjøpt drømmeboligen. Og så en hel del som forteller at de har stemt på meg for Vixen. Dere er herlige, og løfter dagen enda mer enn selv det skjønneste dryss med rimfrostglitter kan 🙂 *klem*

vinterhage-rimfrost-6

vinterhage-stylet-2 vinterhage-stylet-3

vinterhage-rimfrost-4 vinterhage-rimfrost-2

vinterhage-rimfrost-5

vinterhage-stylet

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Rimfrost er vakkert, det kan heve den mest visne og brune plante opp til nye høyder. For ikke å snakke om rimfrost i trærne, spesielt hengebjerka, kanskje. Vakkert-vakkert-vakkert!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her