Ekornbarn på ekspedisjon i hagen :)

Aller først vil jeg gjerne få si takk til alle for den overveldende responsen jeg har fått på gårsdagens bloggpost hvor jeg ba om hjelp til å øke synligheten min. Dere kan neppe forstå hvor mye alle disse anbefalingene dere har gjort varmer!

Og som om det ikke er nok at jeg omfavnes av trivelige folk på nett, så løper det altså små søte ekornbarn rundt i hagen, duverden så trist det er å være meg 😉

Kos deg med bildeserien, og har du også lyst på ekornbarn i hagen så finner du lenker til relevante bloggposter nederst. Jeg kan ikke love resultat, men det kan jeg jo ikke med noe av alt jeg blogger om. Naturen er edrueliggjørende sånn sett!

ekornbarn-2

ekornbarn-i-kasse

ekornbarn-4

Lyst på slike søte hagegjester du også?
Ekorn trives best i hager som har store trær eller busker eller strømlinner slik at det kan komme frem uten å gå på bakken. Så punkt en er å ikke kappe ned alle de store trærne slik at ekorna faktisk kommer til hagen.

Om du først har ekorn i området så kan du få de til å bli stamgjester ved å tilby mat og drikke. Her finner du tips til hva ekorn spiser, og hvordan fore de,

Til sist så kan du lage deg en ekornkasse slik som den disse ungene bor i. Jeg har lagt  ut byggetegninger her.

 

Ønsker alle en riktig god helg, håper det er gleder i livet ditt også 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Fantastisk flotte bilder! Takk for tips for hvordan vi kan tiltrekke oss ekorn. God pinse!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her