Har du bygget «min» fuglekasse eller ekornkasse?

anne-fuglekasseHei 🙂
Til høsten kommer jeg ut med en bok: Fuglefryd! Boken har som mål å glede og inspirere, samt gi konkrete tips til hvordan få en bedre besøkt hage/balkong.

Oppskriftene til min fuglekasse og ekornkasse er naturligvis med. Jeg veit det har blitt bygget mange slike rundt om i landet av privatpersoner og skoler, og det hadde det vært supert å ha med noen bilder fra!

Så: Har du bygget en fugle- eller ekornkasse etter min tegning? Da vil jeg gjerne få se bilder. Underveisbilder, ferdigbilder eller bilder hvor kassen er i bruk. De bildene vi velger å bruke i boken vil bli kreditert og du mottar en bok som takk 🙂  Har du allerede delt bildene med meg på instagram  eller facebook så ber jeg om at du allikevel sender bildene pr epost (eller sender en epost med lenke til der de ligger).

Send meg bilder på (anne @ moseplassen.com)(ta vekk mellomrommene). Håper du vil bidra til å lage boken min bedre!

ekornunger-kasse

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her