Intervju hos «Naturens verden» P1 om fugl og ekorn i hagen :)

I dag tidlig var jeg på radio igjen 🙂
Tredje og siste innslaget i serien med Naturens verden, og denne gangen snakket vi om gleden ved å ha fugler og ekorn i hagen. Både om hva du kan oppleve, og noen tips om hvordan få mer besøk. Og det faktum at jeg er en smule småsprø for ekorna 😉 Jeg var intervjuet av Monika Blikås som jeg synes har laget et riktig koselig innslag.

Du kan høre intervjuet på NRK her.

Og om du ikke fikk med deg de første innslagene hvor vi snakker om høsthagen så kan du høre det første her, og det andre her.

 

Og *kremt*. Ble du nysgjerrig på boken så kan du bla og eventuelt kjøpe den ved å klikke her. 

ekorn-fuglefryd

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her