Følg med på gravid ekornmamma!

Det absolutt kjekkeste med å drive med hageformidling er når folk forteller at de har blitt inspirert av noe jeg har delt, og så deler sine hagegleder med meg 🙂

I går fikk jeg melding fra en leser som nylig hadde bygget en ekornkasse etter min oppskrift, og ganske raskt fikk leietager med trinn mage. Og ikke nok med det, kassen er hengt opp slik at han kan filme rett på den! Hurra!

Mads legger daglig ut en oppdatering fra kassen, og jeg gleder meg til å følge med på livet i ekornkassa. Det kan du også, klikk her for å komme til det offentlige albumet.

Pst: Det er ikke for sent å bygge en ekornkasse! Bygg og heng ut denne helgen, så kanskje flytter det inn en ekornfamilie hos deg også 😀

Byggetegninger og forklaring finner du her,  (og i boka mi Fuglefryd).
Superenkel å bygge, og du trenger kun trevirke, spiker og vanlig sag.

En ekornmor, du kan se pattene hennes på magen

Ekornmor går drektige i 4-5 uker. Ungene fødes blinde og nakne, og etter tre-fire uker stikker de nesen utenfor kassen. Til å begynne med holder de seg på balkongen, men ganske raskt starter de å utforske verden utenfor. Ekornet i Mads sin kasse ser høygravid ut, så nå blir det morro å se etter diemerker på pattene, følge med på hvordan mammaen forandrer utseende, og vente spent på den aller første nysgjerrige lille skapningen 🙂

Vil du lære mer om ekorn så har jeg en fin faktapost her.  Og så finner du masse tips for hvordan tilpasse hagen så ekorna vil elske den.

 

For ordens skyld, alle bildene i denne bloggposten er tatt av meg.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her