DIY: 6 ulike kranser til gravstedet!

Forrige uke spurte jeg dere på Facebook hva slags kranser dere ønsket å se fra meg fremover, og ett innspill var kranser for gravstedet. Jeg synes vel igrunnen man kan få de fleste typer kranser til å fungere på en grav, men jeg har valgt ut noen ulike som jeg tror passer litt ekstra, for de av dere som ønsker å binde en krans til å pynte graven før allehelgensaften.

Alle kransene har skrittvise forklaringer i seg, så klikk deg videre!

Hjertekrans i grønt og hvitt

Krans med mose og levende tulipaner!

Lag et nydelig lynghjerte! (DIY krans)


Denne er kanskje spesielt godt egnet til en liten gravsten da den kan lages meget slank.

DIY: Slik lager du en krans med lav:

Bind en vintergrønn krans! (video)

Mosehjerte

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei Anne.
    Kunne du ha et innlegg om hva som holder seg godt til juledekorasjoner fra skogen. Fint med det som er gratis og greit å få samla før det kommer for mye snø

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her