Min flotte terrasse!

Inneholder sponsede produkt

Fantastisk sommervær i dag! Det har sine fordeler å ha hagekontor altså 😀
Jeg jobber egentlig på spreng med fugleboka, men i dag ble dagen startet med et møte i hagen. Bergene Holm er en norsk trelastprodusent som jeg har samarbeidet med i en årrekke nå, og i dag hadde vi møte for å diskutere videre samarbeide. De kom til meg,  med en fotograf på slep, og dermed ble jeg nødt til å sette inn en siste kraftinnsats på å få plantet ferdig krukker så terrassen kan vise seg fra sin beste side. (Den er jo bygget med trevirke fått av Bergene Holm).

Og når det jo var fint så måtte jeg jo ta noen bilder! Så, bli med rundt på terrassen. Det ligger bilder her i bloggposten, og om du er på Snapchat så ligger det en hagevandringsvideo der. Du finner meg på Snapchat som Moseplassen

terrassen-moseplassen-2

terrassen-moseplassen-5

terrassen-moseplassen-7

Min terrasse er kledd med trykkimpregnert virke. Helt vanlig norsk furu i en litt uvanlig dimensjon. I stedet for å kjøpe terrassebord så har jeg kjøpt såkalt konstruksjonsvirke, dermed er det større utvalg på dimensjoner og jeg endte med et gulv som har 20 cm brede bord og en tykkelse på 3,5 cm.
Jeg har blogget ganske grundig om byggingen av siste halvdel av terrassen, du kan følge prosessen her:
Grunnarbeide til terrassen
Konstruksjon av terrassen
Legging av terrassebord

Og lurer du på den fine buede muren så viser jeg hvordan den er bygget her. Med leca!

Og hagemøblene, jo de kan du lese om her: Sofagruppa fra Sundays Design, og lenestolen fra Trimm Copenhagen (begge er sponset). Spisebordet er arvegods som har fått et lag maling, fargene er hentet fra Fargerikes fargekart «nye norske flora».

terrassen-moseplassen-1

terrassen-moseplassen-6

Jeg er superfornøyd med den nye terrassen min! Den er diger og raus med vide muligheter for bruk. Det er så digg å kunne gå barbeint rundt på den, den skaper rolig bakgrunn/mellomgrunn mellom alle plantene, og kan møblers på ulikt vis etter behov, med både sol og skyggesteder gjennom dagen.

Og ja, tenk, det er lov å være fornøyd med noe man har laget selv/bidratt til at ble laget 😉 Jante kan sitte hjemme hos seg selv å sture, hehe.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Vet du – det er sååå lov å være stolt av det man får til – og det har du all grunn til. Den terrassen er bare helt vidunderlig fantastisk. Jeg er også innom bloggen din ofte for inspirasjon. Takk! 🙂

  2. Aldeles nydelig stemning på din frodige, store, flotte terrasse, og veldig fint med de buede linjene. Vi har også et stort terrasseareal, over 150 kvadratemeter, bygget rundt tre sider av huset vårt, og med mange lune, trivelige sitteplasser. Med så stort areal koster det jo en del å kjøpe sommerblomster etc., så vi planlegger å kjøpe oss drivhus for å odle fram planter selv. Men det er så herlig å ha et slikt areal å boltre seg på, så jeg skjønner godt din entusiasme. Ha en fortsatt fin sommer der sør, her i nord er det ikke veldig sommerlige temperaturer, men hagelivet leves godt likevel.

  3. Så vakkert det er hos deg. Hyggelig å «ommøblere» litt og se alt på en ny måte. Også veldig hyggelig å lese innslag fra deg i vår lokalavis, Sunnmørsposten 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her