10 som blomstrer nå, og litt refleksjon

Oppdatert: Dette innlegget er fra 2016. Hus og hage er nå solgt, og for å slippe fremtidige forviklinger så er alle referanser til tid og sted fjernet fra innlegget. 

 

Hagen har fortsatt fest og farger, her er noen av de som blomstrer, eller spises, nå 🙂

Og husk, det er åpen hage xx, da er du hjertelig velkommen til xx for å se hagen en siste gang før den blir solgt.

blomster-september-11

Bilde øverst: Rosen Ice Medilander
Bilde ovenfor: Høstfloks

Jeg gleder meg til åpen hage i morgen, det har vært så hyggelig med de åpne hagene før, og jeg tenker det sikkert blir like kjekt i morgen. Det er fint å bli litt kjent med noen av dere, få en uformell hageprat, se hva dere synes er mest interessant eller fint i hagen, dele ut noen frø, og generelt omgis av trivelige hagefolk. Jeg blir jo spesielt glad når jeg ser at folk som i utgangspunktet ikke kjenner hverandre ender opp med å prate sammen over en plante, at hagen kan være møtested er supert!

blomster-september-6

Bilde ovenfor: Høstormdrue. Dufter sinnsvakt bra nå! Les om ormdruer her

Jeg gleder meg dessuten til boligvisningen på tirsdag også. Har hatt endel privatvisninger, og det er også utrolig hyggelig. Det er jo kjekt å vise folk rundt og se om de setter pris på bolig, hage og potensiale. Det de alle setter mest pris på er faktisk beliggenheten, og det forstår jeg jo. Den er jo basen for hele opplevelsen her, at hus og hage ligger i skråningen slik gjør at det blir veldig skjermet og privat, samtidig som man har masse lys, luft og utsikt 🙂

blomster-september-5

Bilde: Stjerneskjerm. Les om den her

Det har i alle fall vært en hektisk uke dette, fin uke. Jeg fungerer jo både som meglerassistent og markedsføringsmedarbeider, hehe. Jeg har hatt ni stykken innom på privatvisning nå etter at boligen ble lagt på Finn forrige søndag, og kjørt høyt tempo på blogg, facebook, instagram og snap. Jeg håper jo at bloggingen fanger opp en hageinteressert kjøper ekstra 🙂

Det har nå uansett vært vidunderlig å endelig få fokusert på bloggen igjen. Jeg har virkelig savnet det! Jeg har mange spennende blogginnlegg planlagt fremover, så heng på!

Og ja, for å presisere en gang til. Det blir hageblogg også på min nye bolig. Naturligvis! Moseplassen = livsglede!

blomster-september

Bilde: Gresskar i kjøkkenhagen 🙂 For hage er jo mer enn ting å se på, det kan også være noe du putter i munnen, eller leker med…

blomster-september-4

Bilde: Druer, søte og modne nå, mums!

blomster-september-2

Bilde: Pyntekorg (cosmos)

blomster-september-7

Bilde: Poppelrose, Lavatera thuringiaca. Denne har jeg fått hjelp av dere blogglesere til å identifisere, genial staude!

blomster-september-3

Bilde: Blodtopp ‘Alba’, egentlig avblomstret men fortsatt fin 🙂 Les om den her.

blomster-september-12

Bilde: Rosen ‘Rhapsody in Blue’. Favorittrosen, blomstrer nok helt frem til frost også i år 🙂 Les om den her

blomster-september-8

Bilde: Agurkurt. Har sådd seg selv og startet nok livet når bedet den står i ble lagt om midt i juni. Perfekt å så rett ut mao, jeg har samlet frø som jeg nok skal dele av i morgen 🙂 Les om agurkurt her

blomster-september-10

Bilde: Syrinhortensia. En av mange i hagen, geniale busker! Les om syrinhortensia her

Det var noen glimt, og har du tid og lys så er det superhyggelig om du tar turen innom hagen i morgen. Den er ikke stor, men den er kompakt og frodig, og den har hjerterom 🙂

Om du ikke kan komme innom så kan det hende jeg lager en liten live-videovandring på facebook i morgen kveld, om jeg orker. Så følg med 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Nydelige bilder av din frodige hage! Så herlig med blomstring nå, for tenk, snart er det oktober! Vi har hatt et utrolig flott høstvær. Hyggelig å se at du holder koken, selv om det nok er litt hektisk nå. Ønsker deg lykke til med åpen hage i morgen, og med salget!
    Jeg gleder meg allerede til å se ditt nye hjem og hage!
    Masse lykke til Anne! Klem

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her