Terrassebedet var fantastisk mai 2015!

Jeg satt i dag og lette opp bilder fra vårhagen til et intervju i magasinet Hageliv og uterom, og så ble jeg såpass inspirert at jeg bare måtte dele noen bilder med dere nå med en gang!

Bildene jeg viser ble tatt første halvdel av mai 2015, og selv om jeg veit at bildene her er tatt litt utspekulert slik at det ser ut som om bedene er frodigere enn de er, så var og er jeg skikkelig godt fornøyd. Det er en fint avstemt fargepalett, det er store partier av enkelte av plantene som gjør at en får en helhet og ro, og det er både noe langt der nede, og noe høyt oppe i trærne, som gir en romlig følelse.

Nå gleder jeg meg skikkelig til mai 2016, forhåpentligvis er hagen enda finere da 🙂

terrassen-mai-Moseplassen-2

Les mer om plantene: 
Ruteliljer 
Perleblomster
Julestjerner
Japansk dverglønn
Forglemmegeisøster ‘Mr Morse’

Produkt, alle er sponset:
Les om terrassegulvet, det er vanlig konstruksjonsvirke fra Bergene Holm
Les om sofagruppen, fra Sundays Design
Les om lenestolen, fra Trimm Copenhagen

terrassen-mai-Moseplassen

Rutelilje

terrassen-mai-Moseplassen-5

Ruteliljer og forglemmegeisøster, juleroser, dverglønn, plommetre i bakgrunnen, krukker med bla lewisia.

juleroser-mai

Juleroser

terrassen-mai-Moseplassen-6

 

perleblomst-mai

Perleblomst

terrassen-mai-Moseplassen-4

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

 1. «… selv om jeg veit at bildene her er tatt litt utspekulert …»
  That’s the way to do it, sier nå jeg!
  Jeg tar bare den typen bilder i egen hage… He, he …

  Bildene du viser er forøvrig kjempefine,
  de er med å øke vårlengselen…

  🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her